Tel. (+32) (053) 766 566 mail@multiprox.be

De Cherry-gebouwen in Bayreuth (Bayern)

Cherry - Een krachtige merknaam

CHERRY is een merk van ZF Friedrichshafen AG. Sinds meer dan 40 jaar staat CHERRY voor hoogkwalitatieve, elegante en vooral betrouwbare ingave-apparaten : toetsenborden, computermuizen en kaartlezers.

CHERRY – De specialisten voor computeringaveapparaten

Sinds 1967 ontwikkelt en produceert CHERRY toetsenborden en is daardoor zowat de eerste toetsenbordenproducent ter wereld. Als markleider voor standaard toetsenborden met snoer ontwikkelt en produceert CHERRY keyboards voor zowel particuliere, als professionele gebruikers. De R & D vindt sinds jaar en dag plaats in de Auerbach in Bayern en is dus “Made in Germany”. De ingenieurs zijn verantwoordelijk voor richtinggevende innovaties zoals de kwalitatief unieke Gold-Crosspoint-technologie, die vooral in het gaming milieu bijzonder gewaardeerd wordt. CHERRY was ook de eerste om een toetsenbord met door zonne-energie gevoede batterijen op de markt te brengen. Daarnaast is het mogelijk om klantspecifieke oplossingen te ontwikkelen die in het CHERRY-labo aan uitvoerige tests en kwaliteitscontroles worden onderworpen.

De eisen voor een toetsenbord voor eindklanten of particulieren verschillen fundamenteel van die van toetsenborden voor professioneel gebruik. Toetsenborden voor eindklanten moeten niet alleen functioneel en betrouwbaar zijn, ze moeten in eerste instantie een elegant design hebben. Daarom werkt CHERRY – sinds de lancering van de CyMotion-serie in 2003 – nauw samen met gerenommeerde product designers. Deze combinatie van kwalitatief hoogstaande en innovatieve hardware met een aantrekkelijke look werd reeds met meerdere onderscheidingen beloond (IF Design Award, red-dot Design Award en de Plus-X-Award).

CHERRY - ECO-label

Dat CHERRY ook rekening houdt met ecologische motieven bewijst het behalen van het "Blaue Engel" ECO-label. Dit is een onderscheiding voor dit is een onderscheiding voor producten met een ergonomisch design en waarvan de structuur en materialen zodanig ontworpen zijn dat ze kunnen worden gerecycleerd, waardoor de ecologische voetafdruk verkleint. Dit label werd verkregen voor meerdere toetsenborden.

CHERRY - Nummer 1 bij de professionals

In de business wereld is absolute betrouwbaarheid opperste prioriteit. Daarnaast zijn in diverse bereiken oplossingen voor individuele eisen noodzakelijk. Door de integratie van magneet- en chipkaartlezers, alsook van biometrische vingerafdruksensoren werden talrijke speciale toetsenborden ontworpen voor toepassingen in de gezondheidssector, Security en Point of Sales.

U zal toetsenborden met chipkaart- of eID-kaartlezers daarom vaak aantreffen in loketten van overheidsdiensten of banken.

Select Language